fredag 17 augusti 2007

Arbete och politik

Arbetar nu på som vanligt. Var i Mariehamn onsdag och torsdag. På onsdagen hann jag med SKUNKstyrelsemöte, sossarnas valkommitte och Feministakademin. På torsdagen ombesiktigade jag bilen , handlade frukt och grönt som det ju alltid är lite sparsamt av i Kumlinge andelhandel, hade lunchmöte med Lotta om BUS projektet och skärgårdskandidatmöte med Sossarna.
SKUNKstyrelsen, i dagsläget ett stort gäng tjejer i åldern 16-18 år var det lika roligt som vanligt att träffa. Maja hade tagit fram ett spännande utkast till logga och vi gick igenom höstens planer. Det finns mer idéer än vad som är möjligt att genomföra.
Sossarnas valarbete är i fullgång och bilder och texter tas fram. Ser ut som att resultatet blir ett modernt, fint och bra valmaterial. Hur det går i valet handlar sen mycket om hur vi agerat under de två åren vi suttit på makten och agerar under valrörelsen. Jag tycker våra två representanter i regeringen gjort mycket bra ifrån sig och att Barbro som talman förnyat och utvecklat talmansrollen. Sen är det media som påverkar mycket och där kan man ju inte säga att vi haft medvind precis, framförallt Barbro har hängts ut nu senast på Ålandstidningens ledare. Helt obegripliga resonemang av Lampi där allt arbete Barbro som ordförande gjort för att utveckla Fredsinstitutet är bra, fast det är inte hennes förtjänst utan främst de prominenta herrarna som hon rekryterat dit (inga damer nämns!). Barbro är en belastning för att hon är socialdemokrat!! Man blir ju matt. Läs Barbro egna funderingar kring mediahetsen mot henne: www.bloggen.fi/babsan

Inga kommentarer: