måndag 17 september 2007

Diskussionskalas

Oj vad tiden springer fram. Idag har jag suttit hemma på kontoret och jobbat med SKUNK och annat, samtidigt hade vi veterinär på land så vi passade på att vaccinera hunden.
Ikväll har jag försökt sprida och peppa för Kulturdelegationens Diskussionkalas.
Så här står det i inbjudan:
Kulturdelegationen bjuder in Dig som politiker till ett Diskussionskalas kring kulturfrågor. Den här kvällen är till för att synliggöra Dina ståndpunkter i kulturpolitiken….men du har bara två minuter på dig! Tillställningen är öppen för allmänheten och alla diskussionsglada får delta. Även kulturföreningar är inbjudna att delta.
Diskussionskalaset är en kreativ och rolig form som Kulturdelegationen har valt som ett alternativ till den traditionella valdebatten. Formen gestaltar nytänkande och stärkande av demokratin där många får åsiktsutrymme i de viktiga kulturfrågorna inför det kommande valet.
Även kulturarbetare och kulturintresserade för göra inlägg i 2 minuterunder kvällen.
Kvällen hålls den 24/9 kl. 19.00 på Bibban i Mariehamn. Jag hoppas att många kulturarbetare och politiker väljer att medverka. Kvällen har dessutom olika kulturinslag i form av att Dur-Rackarna spelar, Kent Danielsson framför dikt och en Dansgrupp från Musikinstitutet uppträder.
Det kan bli både en spännande och rolig kväll.

Inga kommentarer: