lördag 26 december 2009

Besök på Seglinge!





Idag var vi på besök till Sirli och Panu på Seglinge, de har nu köpt sex hästar och Sirli jobbar nu med att utveckla en ridverksamhet. De var blåsigt och kallt så hästarna kom inte riktigt till sin rätt på bilderna och de var tur att Sirli bjöd på varmt te efter titten på de nya ägorna och platsen för stallbygget. De blir spännande att se hur det utvecklar sig med allt, vi håller tummarna. Vi behöver entreprenörer av olika slag här i skärgården, hästar tror jag är en framtidsbransch för skärgården om än de kräver uthållighet och de kan ta lite tid.

2 kommentarer:

Eva-Lotta sa...

Fina bilder!
För att ondvika missförstånd: Kom ihåg att sirli och Panu inte är ensamma i projektet. Vi är ett team på två familjer, eller fyra vuxna (Sirli, Panu, Anders och jag) som äger och jobbar tillsammans i Västergårds Ab. Sirli är inte ensam i sitt jobb med att utveckla ridverksamheten, men hon är naturligtvis stjärnkompetensen när det gäller hästar. I framtiden blir det också annan verksamhet (Café och inkvartering m.m.), men vi har bestämt oss för att börja med hästverksamheten och jobbar för tillfället på det allihopa (förutom jag som får gå på sparlåga p g a. en muskelskada).

Mia Hanström sa...

Bra klargörande och jag önskar er lycka till alla fyra. Hästarna kom inte riktigt till sin rätt i snålblåsten, men de var roligt att se dem.