torsdag 29 november 2007

En torsdag med snö och blask i november


Igår hade Ålands socialdemokrater sitt höstmöte det handlade till stor del om ordförandevalet, om valanalysen efter det trista valresultatet, kvinnodominansen i partiet och om stockrosor, rosenskott och klätterrosor är rätt namn på våra arbetsutskott och avdelningar.
Det var högt i tak i diskussionen. Jag sitter kvar i styrelsen, men många är nya och de ska bli väldigt kul att komma igång och jobba. Det fanns en del kritik mot barbro men huvudsakligen hade hon ett starkt stöd och med tanke på att hon är den i paritet som fått mest röster även detta val även om valresultatet jämfört med förra valet var dåligt så har hon ett starkt stöd också bland väljarna.
Ikväll resera jag iväg igen och kommer inte hem förrän på mitten av nästa vecka. Många spännande uppdrag igen. Bland annat studieresa till Cirkus Cirkör, handledaruppdrag i Tyresö och SKUNK pysselmöte.
Dagen har behövet både brasa och levandeljus då vädret verkigen varit november

1 kommentar:

Ingrid sa...

förresten vad tycker du om ÅUFs idé om en mobil ungdomsgård? Jag tyckte att det var en nytänkande idé som de kläckt... Men nog säkert bra för norra ålands ungdomar, fast liiiiiiiiite plagiering känns det nog som.