fredag 29 juli 2011

Semester på Gotland









Kaj, Emelie, Ziva och jag har varit på en tredagars tripp till Gotland på programmet stod god mat Gotlandsrusspremiering på Lojsta hed och rundresa på södra Gotland. Vi bodde på Ängardsgård en stor hästgård med 35 hästar. Bra ställe för den som reser med hund, enkelt, god frukost och trevlig värdinna.
Första kvällen var vi på Gula hönan och åt ett ställe för den som vill äta god mat i trevlig miljö. Kväll tåv hade vi köpt räkor och åt i köket på gården. Sista dagen vandrade vi runt i Visby. Innan vi for till Visby hann Kaj och jag med att för ovanlighetens skulle turista i Stockholm vi tog t-banan in och promenerade och for sedan en två timmars tripp med båt under Stockholms broar. Kan verkligen rekommenderas.
Efter Gotland hälsade vi på min syster på Älgö utanför Vaxholm. En fin slappardag i tillsammans med henne, svågern och min mamma. Nu på väg hem till Kumlinge för en vecka med många besök av vänner. Man borde ju kunna ta det lika lugnt hemma som när man är på semester, men det verkar väldigt svårt så det är bra med en resa iväg för att se annat.

Inga kommentarer: