söndag 16 augusti 2009

Hemma och hästar


Väl hemma igen efter DreamHack Stockholm med SKUNK, vilket faktiskt gav mersmak även om man kan förundras av fenomenet. I november är det de stora DreamHack på Elmia i Jönköping, vi får se om SKUNK hittar pengar och deltagare för en resa dit.
Här hemma har Sirli en nyinflyttad estländska skaffat en häst som nu går med vårt gäng, jätte kul. För tillfället med foderhästar går det två åsnor och fem hästar på åkern här hemma. Idag har jag ridit på Vesta för första gången och ska nu jobba med att försöka få henne i god form.
Roligt är att Berit som tidigare hade foderhäst hos hos har aviserat att hon trots hästlöshet kommer och motionerar hästar och åsnor under hösten.
Annars så är jag nu på väg snart igen; första styrgruppsmötet med Kön Spelar Roll på onsdag i Stockholm, hearing i Landskapsregeringens utskott som behandlar den nya jämställdhetslagen, föreläsning om feminism för Fredsinstitutet på torsdag, sen hem en sväng för att sen sätta igång Youth Exchange med SKUNK och den estniska gruppen från Ormsö.

Inga kommentarer: