söndag 19 juli 2009

Is there a life for young people on Islands!


Igår hade vi "planning meeting" med SKUNKs estniska partners från Ormsö. Det blir ett jätte kul läger men vårt största problem är att hitta ungdomar som kan vara med hela veckan. Våra ungdomar börjar skolan och jobbar. Vi söker nu ungdomar från hela Åland.

Lite info: "Vill du eller någon du känner träffa nya vänner, åka runt i skärgården, hålla roliga workshops i skärgårdskolorna, tävla, leka göra studiebesök och umgås. Du ska helst vara mellan 15-25 år men både lite yngre och äldre ungdomar från hela Åland är välkomna. Den som deltar i utbytet får ett Youthpass vilket ger dig en merit för framtiden. Om du redan börjat skolan hjälper dig SKUNK att begära ledigt. Vi kommer att tala engelska under utbytet så det är ett bra tillfälle att träna din engelska. Gruppen planeras blir 12 + 12 deltagare och 4 ledare varav jag är en. Vi kommer ha möjlighet att fiska, segla, skjuta pilbåge, musicera, rida, leka, tävla, spela fotboll, laga mat och mycket mera. Utbytet startar i lördagen den 22 aug i Mariehamn och slutar i Kumlinge på morgonen söndagen den 31 aug. Projektet finansieras via EUs Youth in Action"

Känner du någon som kan tänkas vara intresserad? Peppa och tag kontakt. Jag är säker på att vi får en spännade, rolig och lärorik vecka.

Inga kommentarer: